קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד בורבון פאדג'טארט

שוקולד בורבון פאדג'טארט
טארט שוקולד בורבון פאדג'עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, קמח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פאדג'שוקולד בורבון עשיר, עוגת שוקולד-בורבון, ו טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום: באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב את הקמח, סוכר, ומלח על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה, עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את חתיכות החמאה הקרות ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה במשך כ -3 דקות, או עד שחתיכות החמאה הגדולות ביותר הן בגודל אפונה. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים את המים הקרים ומכים למשך 1 דקה, או עד שהבצק יוצר גושים לחים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לגרד את הבצק ואת כל חתיכות floury הנותרים על משטח עבודה ללוש 3 עד 4 פעמים, עד שכל זה מגיע יחד לתוך בצק חלק. צורה לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, ומקרר במשך כ 1 שעה, או עד המשרד מספיק כדי להתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
שים חתיכת נייר קלף גדולה (או שניים מודבקים יחד) על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
5
שים את הבצק במרכז הנייר והחלק העליון עם גיליון שני של נייר קלף (או שניים מודבקים יחד).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
6
מרדדים את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ', עוצרים מדי פעם כדי לקלף את הנייר, אבק את הבצק בקלילות עם קמח, וממקמים מחדש את הנייר כך שאתה לא מקבל שום קמטים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מגלגלים את הבצק באופן רופף סביב המערוך ומרכזים אותו על מחבת springform 10 אינץ'. פרוס את הבצק באופן שווה לתוך המחבת. בעזרת האצבעות, לחץ בעדינות על הבצק לצדדים ובתחתית המחבת. לקצץ את כל אבל 2 סנטימטרים של בצק שתלוי מעל הצדדים של המחבת. מקררים במשך 1 שעה, או עד הבצק הוא מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
8
מניחים מתלה באמצע התנור ומחממים מראש את התנור ל 191° (350°F אם משתמשים בתנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
קו הקרום הצונן עם חתיכת נייר גדולה ולמלא אותו עם שעועית יבשה במשקל אותו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים במשך 35 דקות (15 עד 20 דקות אם משתמשים בתנור הסעה), או עד שהקצוות חום בהיר והבצק נראה יבש. בזהירות להרים את רדיד ושעועית ולהמשיך לאפות במשך 3 עד 5 דקות (1 עד 2 דקות אם באמצעות תנור הסעה) יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
כדי להפוך את המילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 163° (300°F אם באמצעות תנור הסעה).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בקערה חסינת חום גדולה, ממיסים את השוקולד והחמאה מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
הסר את הקערה מהחום, להוסיף את הקקאו, ולהקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מוסיף את הסוכר, סירופ הזהב של לייל, ושמנת חמוצה ומקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מוסיף את הביצים, חלמון ביצה, ויסקי, וניל, ומלח רק לטאטא עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
יוצקים לתוך קליפת טארט אפוי.
17
אופים במשך 40 עד 42 דקות (30 עד 35 דקות אם משתמשים בתנור הסעה), או עד שהקצוות מנופחים מעט ומרכז המילוי מתנועע מעט כאשר המחבת מזועזעת בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה, או עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
כדי לשרת, unclasp ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת, ושימוש 2 מריות לקזז גדול, להעביר את הטארט צלחת הגשה שטוחה. באמצעות סכין גדולה טבולה במים חמים ניגב יבש, לחתוך את הטארט לפרוסות, טובל את הסכין במים חמים וניגוב יבש בין חתכים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות