שוקולד Bûche de Noël עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 12 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, סוכר ממתקים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שוקולד Buche De Noel, Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël, ו שוקולד-שקדים Bûche de Noël (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 163°. ערפל 12 על 17 אינץ ' מסגרת אפייה עם ספריי בישול; קו עם קלף. מנפים קקאו וקמח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
תנור
2
מקציפים חלמונים וגרירה עד עבה, 8 דקות. בקערה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להוסיף סוכר; לנצח עד מבריק ונוקשה. מקפלים 1/4 של לבנים לחלמונים, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. מקפלים בתערובת מיץ וקמח. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מיץ
סוכר
חלמון ביצה
4
יוצקים הבלילה למחבת; להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים עד קפיצי עוגה בחזרה כאשר נגע, 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
לנפות מספיק קקאו על מגבת מטבח גדולה כדי לכסות אותו. הפוך עוגה חמה על מגבת. בזהירות לקלף קלף. החל מקצה ארוך ושימוש במגבת כמדריך, להפשיל עוגה ומגבת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
גלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
7
העברת רול, צד התפר למטה, כדי מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
8
הפוך מילוי: מקציפים גבינת שמנת, חמאה, מיץ וגלידה עד שמנת. בהדרגה להכות בסוכר ומלח. כיסוי; צמרמורת עד המשרד אבל להפיץ, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
מיץ
סוכר
מלח
9
הפוך ציפוי: ממיסים שוקולד; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
10
מערבבים קקאו, מיץ ו 1 כף. מים חמים. מקציפים חמאה, סוכר ומלח עד רכות.
מורחים 1 כף. של מילוי על כל חתיכה; לחץ על צד ארוך של עוגה בקצוות מנוגדים. עוגת פרוסט. צייר קווים עם מזלג כדי לדמות קליפה. צייר עיגולים על ענפים כדי להיראות כמו טבעות. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
נביחה
16
הסר עוגה מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה. לנפות סוכר ' ממתקים על עוגה, אם תרצה בכך.