שוקולד בננה ספליט עוגות
מתכון שוקולד בננה ספליט עוגות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 213 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לכם דובדבני מרסצ'ינו, חלב חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות בננה ספליט שוקולד ללא ביצה, בננה ספליט עוגות, ו בננה ספליט עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתיה והמלח. בקערה אחרת שלבו את הבננה, החמאה, חלב החמאה, הביצה והווניל.
מוסיפים לחומרים היבשים; מערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מניחים 1 כף בלילה בכל אחת מ -12 כוסות המאפינס המרופדות בנייר. למעלה כל אחד עם ריבוע ממתק אחד. ממלאים כוסות שני שלישים מלאים בבלילה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר לקאפקייק יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, החמאה, הווניל ומספיק החלב של הקונדיטורים בכדי להשיג עקביות מתפשטת. עוגות פרוסט. במיקרוגל ממיסים את ריבועי בר הממתקים שנותרו; טפטוף מעל ציפוי. למעלה כל עוגה עם דובדבן.