קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד-דובדבן מוס תענוג

שוקולד-דובדבן מוס תענוג
עונג מוס שוקולד-דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 298 קלוריות. מתכון זה משמש 12. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת מזון מלאך, ציפוי מוקצף קרטון, תערובת פודינג שוקולד, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פרפיטים של מוס שוקולד דובדבן, עוגת מוס שוקולד דובדבן חמוץ, ו עוגת מוס שוקולד דובדבן.

הוראות

1
מסננים דובדבנים, שומרים מיץ; הניחו דובדבנים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2
הוסף מספיק מים קרים למיץ הדובדבן כדי למדוד 1-1 / 4 כוסות. בקערה גדולה מקציפים תערובת עוגות ותערובת מיץ דובדבנים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר ב-350 למשך 40-50 דקות או עד שחום זהוב כהה והחלק העליון כולו נראה יבש. מייד להפוך מחבת על גבי רשת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה. העבירו סכין סביב דפנות העוגה והוציאו מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
במיקרוגל, ממיסים צ ' יפס שוקולד; מערבבים עד חלקה. טפחו דובדבנים יבשים עם מגבות נייר. מחזיק דובדבנים על ידי גזע, לטבול שוקולד;לאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מניחים על נייר שעווה; מקררים עד להתייצבות.
8
בקערה גדולה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מניחים לעמוד 15 דקות או עד להסמכה.
10
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. פורסים עוגה; מגישים עם מוס ודובדבנים טבולים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.