שוקולד דובדבן מלא קרם יומן
שוקולד דובדבן מלא קרם יומן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לך ציפוי מוקצף, תמצית ונילן, מילוי פאי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקולד דובדבן לינקולן יומן, סופגניות שמנת חמוצה במילוי ריבת דובדבנים, ו סופגניות שמנת חמוצה במילוי ריבת דובדבנים.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 5 דקות או עד שהם סמיכים וצבע לימון. מקציפים בהדרגה 1/3 כוס סוכר. מקציפים וניל. מנפים את הקמח, אפיית הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמון לסירוגין עם 1/3 כוס מים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
בקערה קטנה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה לבלילה.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, מתחילים בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, בקערה קטנה, שלבו 1 כוס מילוי פאי ותוספת מוקצפת.
לפרוש עוגת; התפשטות מילוי באופן שווה על עוגת כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מניחים את התפר כלפי מטה על מגש הגשה.
לזיגוג ממיסים חמאה; מקציפים קקאו ומים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים עד שמסמיך מעט (לא מרתיחים).
מסירים מהאש; מצננים מעט. מקציפים בהדרגה סוכר ווניל של קונדיטורים.
יוצקים מעל עוגה; צמרמורת. רגע לפני ההגשה, כף 1/2 כוס מילוי פאי מעל העוגה.
מגישים עם מילוי העוגה שנותר.