שוקולד דובדבן מלא קרם יומן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לך ציפוי מוקצף, תמצית ונילן, מילוי פאי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקולד דובדבן לינקולן יומן, סופגניות שמנת חמוצה במילוי ריבת דובדבנים, ו סופגניות שמנת חמוצה במילוי ריבת דובדבנים.
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
2
בקערה גדולה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 5 דקות או עד שהם סמיכים וצבע לימון. מקציפים בהדרגה 1/3 כוס סוכר. מקציפים וניל. מנפים את הקמח, אפיית הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמון לסירוגין עם 1/3 כוס מים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
חלמון ביצה
וניל
קמח לכל מטרה
לימון
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה קטנה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
תנור
6
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, מתחילים בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.