קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד דובדבן מלא קרם יומן

שוקולד דובדבן מלא קרם יומן
שוקולד דובדבן מלא קרם יומן לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לך ציפוי מוקצף, תמצית ונילן, מילוי פאי דובדבנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקולד דובדבן לינקולן יומן, סופגניות שמנת חמוצה במילוי ריבת דובדבנים, ו סופגניות שמנת חמוצה במילוי ריבת דובדבנים.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
בקערה גדולה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה למשך 5 דקות או עד שהם סמיכים וצבע לימון. מקציפים בהדרגה 1/3 כוס סוכר. מקציפים וניל. מנפים את הקמח, אפיית הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמון לסירוגין עם 1/3 כוס מים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה קטנה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תנורתנור
6
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, מתחילים בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
7
למילוי, בקערה קטנה, שלבו 1 כוס מילוי פאי ותוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
מילוי פאימילוי פאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לפרוש עוגת; התפשטות מילוי באופן שווה על עוגת כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
להתגלגל שוב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
מניחים את התפר כלפי מטה על מגש הגשה.
11
לזיגוג ממיסים חמאה; מקציפים קקאו ומים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים עד שמסמיך מעט (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מסירים מהאש; מצננים מעט. מקציפים בהדרגה סוכר ווניל של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
יוצקים מעל עוגה; צמרמורת. רגע לפני ההגשה, כף 1/2 כוס מילוי פאי מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאימילוי פאי
14
מגישים עם מילוי העוגה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאימילוי פאי