קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו)

רביולי די קסטניה א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו רביולי די קסטניה וטרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו). מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.41 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 1092 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמיגיאנו בתוספת 1/4 כוס, ריקוטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו פסטיצ'יו די פפרדל אל רדיצ' יו רוסו די טרוויזו (פפרדל אפוי עם טרוויזו רדיצ'יו), רביולי ערמונים, ו רביולי מלא ברדיצ'יו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הערמונים המרוקנים בסיר של 2 ליטר עם החלב ומביאים לרתיחה. מנמיכים חום ומבשלים עד רך מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוציאים את הערמונים ומניחים בצד את נוזל הבישול. מועכים את הערמון ביסודיות בעזרת מזלג או מחית עד לקבלת תערובת חלקה במעבד מזון. במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הטרוויזו ומבשלים עד שהם רכים וחשוכים למדי, בערך 8 דקות.
4
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד את מחית הערמונים, הטרוויזו המבושל, הריקוטה והפרמיג ' אנו עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ערמוניםערמונים
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מרדדים את בצק הפסטה הבסיסי על התפאורה הדקה ביותר וחותכים את הבצק לריבועים בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים כפית מהמלית במרכז מחצית הריבועים ומניחים את הריבועים הנותרים מעל ליצירת רביולי מרובע. לחץ על הקצוות בזהירות כדי לסגור ולהניח בצד עד מוכן לאכול. הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. במחבת מטגן בגודל 12 או 14 אינץ ' ממיסים את החמאה על אש בינונית. משליכים את הרביולי למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הטרוויזו לחמאה ומערבבים לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
מוציאים את הרביולי מהמים הרותחים ומניחים בזהירות בתבנית עם החמאה. זורקים בעדינות על אש בינונית עד שהפסטה לבושה היטב ומגישים מיד עם פרמיגיאנו מגורד בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רביולירביולי
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
11
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
12
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול