תבשיל נקניק איטלקי
תבשיל נקניק איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה עיקרית זו כוללת 382 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו תבשיל נקניק איטלקי, תבשיל אורז נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ותבשיל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים נקניק, פלפל ירוק, פטריות ובצל עד להשחמת הבשר והירקות רכים; מסננים.
מניחים קרוטונים בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; למעלה עם תערובת נקניקיות. מקציפים ביצים וחלב; יוצקים מעל נקניק.
מכסים ומצננים 8 שעות או לילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 45 דקות.
מפזרים את המוצרלה וגבינות הצ ' דר.
מניחים פרוסות עגבניות מעל; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים 15-20 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.