שוקולד דובדבן מסוכר מצופה בלחם קצר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד דובדבן מצופה סוכר חמאה. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מיני-פירורי שוקולד חצי-מתוקים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן דובדבן חמאה, עוגיות שוקולד לבן-דובדבן, ו עוגיות שוקולד דובדבן.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים אבקת סוכר, פועם היטב.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת חמאה, מכים עד מעורבב היטב. מערבבים שוקולד מיני פירורים, דובדבנים, וניל.
קו 8 " מחבת ריבועית עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצוות מחבת. לסכל גריז קל ומפזרים 1 כף סוכר מגורען. הקש בצק למחבת.
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד הזהב. מגניב 30 דקות או עד מעט חם במחבת. השתמש בנייר כסף כדי להרים בעדינות עוגיות מחבת.
חותכים עוגיות חמאה לתוך 1 " ריבועים באמצעות סכין חדה.
רול ריבועי חמאה קצרים ב 1/2 כוס סוכר מגורען.