שוקולד דובדבן, פיסטוק, ועוגת גלידת פטל
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם בר מיובאים שוקולד חלב, גלידת פיסטוק, עוגיות אמרטי נוספות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פיסטוק ולימון עם ציפוי שמנת חמוצה שוקולד לבן, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים דובדבנים טארט יבשים ומיץ תפוזים בסיר קטן כבד עד שכל הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
הסר מחבת מחום; מגניב לחלוטין.
קו 9x9x2 אינץ ' מתכת תבנית אפייה עם רדיד, המשתרע על פני הצדדים של פאן. טוחנים היטב עוגיות ושקדים במעבד; מוסיפים חמאה ומעבדים עד ליצירת פירורים לחים. הקש פירורים על החלק התחתון של מחבת מרופדת בנייר כסף.
מערבבים גלידת שוקולד, שוקולד קצוץ ותערובת דובדבנים בקערה בינונית. כף מעל קרום; החלק העליון. להקפיא 30 דקות. למעלה עם סורבה פטל; חלק העליון. להקפיא 30 דקות.
מערבבים גלידת פיסטוק וקליפה כתומה בקערה בינונית אחרת. כפית מעל סורבה; החלק העליון (גלידה תבוא כל הדרך עד לחלק העליון של פאן). לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה.
שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים עוגת גלידה מחבת; לקלף רדיד. השתמש מרית טבול לתוך מים חמים כדי חלקים הצדדים של העוגה.
מקשטים העליון של עוגה עם תלתלים שוקולד או עוגיות amaretti טבול באמצע הדרך לרוטב פאדג ' חם בטמפרטורת החדר.
מגישים עם רוטב פאדג ' חם.
לרכך את הגלידה סורבה במיקרוגל על גבוה בשני עד שלושה מרווחים 10 שניות עד רק רך מספיק כדי להתפשט. * Light, airy Italian almond macaroons that are available at some supermarkets and Italian markets.