שוקולד טבל עוגיות אגוזים
עוגיות שוקולד טבל אגוזי לוז עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 29%. מתכונים דומים: שקדי אגוזים טבולים שוקולד קצרצרים, לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד, ו עוגיות שוקולד טבל עוגיות חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים עד שהם צל כהה וריחני, כ -10 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
תנמיך את התנור ל-325 מעלות.
מניחים אגוזי לוז בבלנדר או מעבד מזון ודופק לביטים גסים; להפריש.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח כדי להתמזג; להפריש.
מקציפים חמאה וסוכר יחד עם כף עץ עד חלקה. מוכה בביצה ובוניל. בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה.
מוסיף את אגוזי לוז קצוצים ומערבבים עד מופץ באופן שווה בכל רחבי.
טופס לתוך כ 1 אינץ 'על ידי 2 אינץ' ארוך עוגיות ולמקם על משומן עוגיות גיליונות.
אופים עד המשרד, כ -15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מדפים.
בסיר מעל החום הנמוך ביותר או בדוד כפול, להמיס שוקולד. לטבול 1 קצה של עוגיות מקורר לתוך שוקולד נמס.
מקום בחזרה על גיליון עוגיות להקשיח.
משמש: 12; קלוריות: 242; שומן כולל: 17 גרם; שומן רווי: 7 גרם; חלבון: 4 גרם; פחמימות סה " כ: 21 גרם; סוכר: 12 גרם; סיבים: 2 גרם; כולסטרול: 38 מיליגרם; נתרן: 124 מיליגרם