שוקולד טבל עוגיות מזל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות מזל טבולות שוקולד, עוגיות מזל טבולות שוקולד עם סוכריות., ו עוגיות טבולות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה מכניס הון מותאם אישית, ודא שהם מודפסים וחותכים לפני שתתחיל את העוגיות. מחממים תנור ל 300 F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף או מחצלות סילפט. גם לשים בצד שני מחבתות מאפין.
בקערה בינונית, להכות את הלבן ביצה, תמצית וניל, תמצית שקדים, ושמן צמחי עד קצף.
מנפים את הקמח, קורנפלור וסוכר לקערה נפרדת. מערבבים את המים לתוך תערובת הקמח.
מוסיף את הקמח לתוך תערובת ביצה לבן ומערבבים עד שיש לך בלילה חלקה. הבלילה לא צריכה להיות נוזלית, אבל צריך לרדת בקלות את כף עץ.
מניחים 1 כף הבלילה על גיליון העוגיות. באמצעות החלק האחורי של כף, בעדינות לעשות תנועות מעגליות על פני השטח של הבלילה כדי ליצור מעגל על 3.5 " קטרים. חזור עם הבלילה שנותרה, עוגיות ריווח 3 סנטימטרים זה מזה.
אופים כ 14-15 דקות עד 1/2 אינץ החיצוני של כל עוגייה הופך חום זהוב והם קלים להסיר מן גיליון האפייה עם מרית.
עבודה מהירה, להסיר את העוגייה עם מרית ולהפוך אותו ביד שלך.
מניחים הון באמצע עוגייה. כדי ליצור את צורת עוגיית המזל, מקפלים את העוגייה לשניים, ואז מושכים בעדינות את הקצוות כלפי מטה על שפת הכוס.
מניחים את העוגייה המוגמרת בפח מאפין כך שהוא שומר על צורתו בזמן שהוא מתקרר. המשך עם שאר העוגיות.
בזמן שעוגיות מתקררות, ממיסים את השוקולד במיקרוגל.
חום במשך כ -30 שניות. ואז מערבבים עם כפית.
חימום לעוד 30 שניות. מערבבים שוב עד השוקולד הוא חלק.
מוסיפים שמן בטעם קוקוס. התחל עם 1/4 כפית וטעם. אם קוקוס אינו חזק מספיק, להוסיף עוד כמה טיפות. מערבבים כדי לוודא שמן קוקוס מופץ לאורך השוקולד המומס.
קח קצה אחד של עוגיית מזל וטבול לתוך שוקולד. ואז מניחים על פיסת נייר קלף.
מפזרים פנינים לפני מתייבש שוקולד. חזור עם עוגיות מזל שנותרו.
בואו שוקולד לחלוטין להתמצק לפני הסרת עוגיות הצבת במיכל אטום.