קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שוקולד טבל קוקוס פריך ברים (מרשמלו חינם)

שוקולד טבל קוקוס פריך ברים (מרשמלו חינם)
שוקולד טבל קוקוס פריך ברים (מרשמלו חינם) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לכם צוף אגבה, דגני אורז חום, שוקולד צ'יפס ללא חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שוקולד טבל פריך ברים, שוקולד כפול Marshallow Crispy Bars, ו גלוטן חלב חינם שוקולד טבל עוגיות קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל של 8 x 8 תבנית אפייה (אני משתמש זכוכית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מניחים את 1-1 / 2 כוסות קוקוס במעבד מזון קטן או מטחנת תבלינים (ראה ההערות שלי לעיל), וגאון עד שהוא גושים והופך למשחה עם קצת שמן שיורית (על 1 עד 3 דקות). אל תפסיק קצר. זה חייב להיות חמאה ושמן!
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מניחים את הדבק קוקוס / שמן בסיר קטן, להוסיף את הדבש ווניל, לטאטא מעל חום בינוני-נמוך (לא להתפתות להפוך את החום למעלה!) עד שהוא חלק, וכל השמן שיורית משולב (כ 3 עד 5 דקות). התערובת תהיה עבה ודביקה (כמו סוג של מרשמלו מומס), אבל חלקה ומפיצה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום, מערבבים את דגני האורז הפריכים ואת כוס 1/4 הנותרים של קוקוס מגורר. זה יהיה עבה, כמו פינוקים פריכים אורז, אבל צריך לשלב עם ערבוב עדין.לחץ על תערובת פריך באופן שווה לתוך תבנית האפייה. במידת הצורך, ניתן להשתמש בנייר עטיפה פלסטיק או קלף בין הידיים לבין התמהיל תוך כדי לחיצה עליו כדי למנוע דבק.צנן את הפינוקים במקפיא במשך 10 עד 15 דקות (כבר לא).בעוד אלה הם מצמררים, להמיס 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס בקערה (אני במיקרוגל אותם על גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן לערבב במרץ עד חלקה). אולי אתה צריך יותר תלוי כמה קנאי אתה מקבל עם הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
דגני אורז נפוחיםדגני אורז נפוחים
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים את crispies לריבועים או ברים, גדול או קטן. מה צורה שאתה רוצה! אני בדרך כלל עושה 8 ברים ארוכים יותר, או 12 פינוקים קטנים יותר.טובלים את הסורגים/פינוקים בשוקולד, ואז הופכים אותם לצד השוקולד ומניחים אותם על צלחת בזמן שהשוקולד מתייבש.אם תרצה, מפזרים את הפינוקים עם קוקוס בעוד השוקולד הוא עדיין רטוב.אני אוהב לאחסן אותם במקרר או במקפיא כדי לשמור אותם פריכים, אבל הם ישמרו בטמפרטורת החדר, מדי. רק אל תצפה מהם להחזיק מעמד יותר מדי זמן ... אלה להיאכל במהירות בבית שלי!
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים