שוקולד לבן-פאדג'טורט
מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם $2.23 למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד לבן פאדג'טורט יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קצפת, ג'לי דומדמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טורט שוקולד ודובדבנים, טורט שוקולד עם זיגוג פאדג'פסח, ו טורט שוקולד פאדג'דקדנטי w / פטל-ללא גלוטן, טבעוני, Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול nonstick. בסיר גדול, להמיס שוקולד למחצה וחמאה על אש בינונית נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עד חלקה. מגניב 35 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בינתיים, לנצח ביצים בקערה קטנה במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד משולש נפח. מקפלים ביצים לשוקולד מקורר עד מעורבב היטב.
אופים ב 204°. במשך 15 עד 20 דקות. קצוות העוגה ייקבעו אבל המרכז ינענע כאשר עבר. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות או עד מקורר לחלוטין. מקררים 1 1/2 שעות או עד המשרד.
מחממים שוקולד לבן ו 3 כפות הקצפת שמנת בסיר קטן כבד על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, אבקת סוכר וcrème de cacao עד חלקה. בזמן מכות, לאט להוסיף תערובת שוקולד לבן עד חלקה. בקערה קטנה ומקוררת, לנצח את שאריות הקצפת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך תערובת שוקולד לבן. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס מיניאטורי.
מורחים על עוגה. להכניס למקרר עד חברה, 1 שעה או לילה.
כדי להכין רוטב, לנקז פטל, סירופ הזמנה.
מוסיפים מים לסירופ כדי להכין 3/4 כוס. בסיר קטן, לשלב תערובת סירופ קורנפלור; לערבב היטב.
מוסיפים ג ' לי; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד מעובה וברור. מערבבים פטל. מקררים עד שקר.
מגישים רוטב עם קינוח. לאחסן במקרר.