שוקולד לבן-שיבולת שועל-עוגיות צימוקים
עוגיות שוקולד-שיבולת שועל וצימוקים לבנים יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 120 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך קמח, מלח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים שוקולד לבן, שיבולת שועל-עוגיות צימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן), ו עוגיות שוקולד צימוקים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכרים, מכים היטב. מקציפים בביצה ובחומרי טעם כתומים רק עד לשלב.
מוסיפים תערובת קמח ושיבולת שועל; מערבבים עד מעורבב. מערבבים שוקולד לבן וצימוקים. כיסוי וצנן בצק 1 שעה, אם תרצה.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. זרוק את הבלילה על ידי כף גדושה, 3" בנפרד, על גבי גיליונות אפייה מוכנים.
אופים ב 350 במשך 13 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על גיליונות אפייה 5 דקות.
העברת עוגיות מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
הכנה: 10 דקות.; קוק: 15 דקות. לכל אצווה; אחר: 5 דקות.
האהוב על העורך; לעשות קדימה
הערה: להזמין פיורי di סיציליה מ kingarthurflour.com/. זה מאוד סביר, ובקבוקון קטן יהיה בושם המטבח שלך במשך זמן רב.