שוקולד ללא גלוטן חמאת בוטנים פרוזן יוגורט קינוח ברים
גשו לסופר וקנו בוטנים, דגנים, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חמאת בוטנים שוקולד פרוזן יוגורט עם @YoplaitGreek {#glutenfree}, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו לא לאפות שוקולד חמאת בוטנים עוגת גבינה ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, מערבבים חמאה מומסת ודבש; להפריש. דגני קראש גס. בקערה בינונית, מערבבים דגנים, 1/2 כוס בוטנים מלוחים ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס מיניאטורי.
מוסיפים תערובת חמאה; מערבבים היטב את המעיל. לחץ על תערובת בחוזקה בתחתית מחבת.
אופים 10 דקות; להסיר קירור מתלה 15 דקות.
מניחים במקפיא כ 10 דקות או עד מקורר.
בינתיים, בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים 1/4 כוס חמאת בוטנים ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס מיניאטורי. מיקרוגל נחשף על 30 עד 45 שניות גבוהות, ערבוב כל 15 שניות, עד חלקה. להפריש להתקרר.
הסר את הקרום מהמקפיא. יוגורט כפית על קרום; להפיץ באופן שווה. תערובת חמאת בוטנים בכפית במנה קטנה מעל יוגורט. באמצעות סכין, מערבולת תערובת חמאת בוטנים ליוגורט.
להקפיא לחלוטין, על 4 שעות.
הסר במקפיא 10 דקות לפני חיתוך.