קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מגזין

שוקולד ללא גלוטן חמאת בוטנים פרוזן יוגורט קינוח ברים

שוקולד ללא גלוטן חמאת בוטנים פרוזן יוגורט קינוח ברים
גשו לסופר וקנו בוטנים, דגנים, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חמאת בוטנים שוקולד פרוזן יוגורט עם @YoplaitGreek {#glutenfree}, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס גרנולה (ללא אפייה, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה), ו לא לאפות שוקולד חמאת בוטנים עוגת גבינה ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה קטנה, מערבבים חמאה מומסת ודבש; להפריש. דגני קראש גס. בקערה בינונית, מערבבים דגנים, 1/2 כוס בוטנים מלוחים ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס מיניאטורי.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
בוטנים מלוחיםבוטנים מלוחים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת חמאה; מערבבים היטב את המעיל. לחץ על תערובת בחוזקה בתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים 10 דקות; להסיר קירור מתלה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים במקפיא כ 10 דקות או עד מקורר.
6
בינתיים, בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים 1/4 כוס חמאת בוטנים ו 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס מיניאטורי. מיקרוגל נחשף על 30 עד 45 שניות גבוהות, ערבוב כל 15 שניות, עד חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הסר את הקרום מהמקפיא. יוגורט כפית על קרום; להפיץ באופן שווה. תערובת חמאת בוטנים בכפית במנה קטנה מעל יוגורט. באמצעות סכין, מערבולת תערובת חמאת בוטנים ליוגורט.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מפזרים תוספות.
9
להקפיא לחלוטין, על 4 שעות.
10
הסר במקפיא 10 דקות לפני חיתוך.