שוקולד מוקה מוס טורט
שוקולד מוקה מוס טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו שוקולד מוקה טורט, טורט מוס שוקולד, ו טורט מוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה. ריסוס שתי מחבתות עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמנת חמוצה, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים 3/4 כוס שקדים טחונים.
אופים 33 עד 41 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מקררים שכבות 45 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, מניחים שוקולד בקערה בינונית. בסיר 2 ליטר, חום הקצפת קרם רק כדי רותחים.
יוצקים שמנת חמה על שוקולד; לתת לעמוד עד תערובת נמסה וחלק כאשר בחוש. באמצעות מקצף, להכות באבקת אספרסו וסוכר. מקררים תערובת שוקולד 1 שעה, ערבוב מדי פעם, עד קר. הכה תערובת שוקולד קר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 2 עד 3 דקות.
חותכים כל שכבת עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. (כדי לחתוך, לסמן את הצד של העוגה עם קיסמים לחתוך עם סכין ארוכה, דקה.) על צלחת הגשה, מקום 1 שכבת העוגה התחתונה, בצד לחתוך למעלה, כפור העליון עם כרבע של מוס. חזור עם שכבה שנייה ושלישית. למעלה עם הנותרים שכבת עוגה מוס.
מפזרים שקדים פרוסים סביב קצה העליון של העוגה. מקררים לפחות 30 דקות או עד המשרד מספיק כדי לחתוך בקלות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.