קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מוקה מוס טורט

שוקולד מוקה מוס טורט
שוקולד מוקה מוס טורט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו שוקולד מוקה טורט, טורט מוס שוקולד, ו טורט מוס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה. ריסוס שתי מחבתות עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמנת חמוצה, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. מערבבים 3/4 כוס שקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך מחבתות.
4
אופים 33 עד 41 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. מקררים שכבות 45 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בינתיים, מניחים שוקולד בקערה בינונית. בסיר 2 ליטר, חום הקצפת קרם רק כדי רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים שמנת חמה על שוקולד; לתת לעמוד עד תערובת נמסה וחלק כאשר בחוש. באמצעות מקצף, להכות באבקת אספרסו וסוכר. מקררים תערובת שוקולד 1 שעה, ערבוב מדי פעם, עד קר. הכה תערובת שוקולד קר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
חותכים כל שכבת עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. (כדי לחתוך, לסמן את הצד של העוגה עם קיסמים לחתוך עם סכין ארוכה, דקה.) על צלחת הגשה, מקום 1 שכבת העוגה התחתונה, בצד לחתוך למעלה, כפור העליון עם כרבע של מוס. חזור עם שכבה שנייה ושלישית. למעלה עם הנותרים שכבת עוגה מוס.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מפזרים שקדים פרוסים סביב קצה העליון של העוגה. מקררים לפחות 30 דקות או עד המשרד מספיק כדי לחתוך בקלות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים