שוקולד מריר וגלידת הל
שוקולד מריר וגלידת הל היא גלידה ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו תרמילי הל, זרעים מ 1 / שעועית וניל, שמנת כבדה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה שוקולד מריר בטעם הל, סלט אביב עם רוטב הל שוקולד מריר, ו סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום על פני מחבת של מים שבקושי רותחים, מוודאים שהקערה לא תיגע במים.
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים עם גב של סכין. ואז לרסק את תרמילי הל עם שטוח של הלהב של הסכין.
מניחים את החלב במחבת נפרדת וחום רק מתחת לנקודת רתיחה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, זרעי וניל, תרמילי הל. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
באמצעות מסננת לתפוס את תרמילי הל כתוש, לשפוך את החלב לתוך שוקולד נמס ומערבבים.
מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב, ומשאירים להתקרר בטמפרטורת החדר.
לאחר מגניב, לשפוך לתוך מכונת גלידה נטישה בעקבות הוראות היצרן. שמור במקפיא עד הנדרש.
ממתכוני השוקולד האורגניים האולטימטיביים של גרין ושחור: האוסף החדש בעריכת מיכה קאר-היל. Text © 2010 by Cadbury Holdings Limited; Photographs copyright © 2010 by Jenny Zarins. יצא לאור בשנת 2010 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Ltd.