קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

שוקולד מריר וגלידת הל

שוקולד מריר וגלידת הל
שוקולד מריר וגלידת הל היא גלידה ללא גלוטן וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו תרמילי הל, זרעים מ 1 / שעועית וניל, שמנת כבדה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה שוקולד מריר בטעם הל, סלט אביב עם רוטב הל שוקולד מריר, ו סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום על פני מחבת של מים שבקושי רותחים, מוודאים שהקערה לא תיגע במים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
2
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים עם גב של סכין. ואז לרסק את תרמילי הל עם שטוח של הלהב של הסכין.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
מניחים את החלב במחבת נפרדת וחום רק מתחת לנקודת רתיחה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, זרעי וניל, תרמילי הל. מערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
ונילוניל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
באמצעות מסננת לתפוס את תרמילי הל כתוש, לשפוך את החלב לתוך שוקולד נמס ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
שוקולדשוקולד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב, ומשאירים להתקרר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
6
לאחר מגניב, לשפוך לתוך מכונת גלידה נטישה בעקבות הוראות היצרן. שמור במקפיא עד הנדרש.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרחקרח
7
ממתכוני השוקולד האורגניים האולטימטיביים של גרין ושחור: האוסף החדש בעריכת מיכה קאר-היל. Text © 2010 by Cadbury Holdings Limited; Photographs copyright © 2010 by Jenny Zarins. יצא לאור בשנת 2010 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Ltd.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד