שוקולד מריר קרמל תפוח פריך
שוקולד מריר קרמל תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם שבבי שוקולד, פקאן, תערובת עוגיות שיבולת שועל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. נסו פריך אגס ושוקולד מריר, פריך תפוח קרמל, ו פריך תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. לרסס צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ ' עם spay בישול.
מניחים תפוחים בתבנית אפייה ומפזרים קמח וקינמון.
מערבבים היטב, מוודאים שכל התפוחים מצופים.
מפזרים את הקרמלים הקצוצים באופן שווה על התפוחים.
בקערה גדולה, באמצעות מזלג, לערבב עוגיות חמאה מומסת עד מתפורר.
מערבבים באגוזים ושוקולד צ ' יפס.
מפזרים מעל תערובת תפוחים.
אופים חשפו 30 עד 40 דקות או עד העליון הוא חום זהוב מבעבע.