קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד נפוליאון עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט

שוקולד נפוליאון עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נפוליאון שוקולד עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אבקת סוכר, ברנדי בטעם דובדבן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרפים עם מסקרפונה ושוקולד עם קומפוט דובדבן, קומפוט דובדבן עם מסקרפונה, ו קומפוט דובדבן מיובש עם עוגיות חמאה ומסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גיליון אפייה, בצד התחתון למעלה, על משטח העבודה. מכסים את הצד התחתון בנייר כסף, תוחבים את הקצוות מתחת. סמן 15 x 9 אינץ מלבן על נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי (לא מאפשרים תחתית המחבת לגעת במים); מערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים על נייר; להפיץ לכסות מלבן. צמרמורת עד רק להגדיר אבל לא קשה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
חותכים את מלבן השוקולד לאורכו לשלוש רצועות ברוחב 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
חותך רצועות לרוחב לשישה 2 1/2-אינץ חתיכות ארוכות. צ ' יל 1 שעה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; לשמור בקירור.)
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף 1/2 כוס קרם; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
להוסיף 1/2 כוס קרם; לנצח עד עבה ונוקשה. כיסוי; צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מניחים 1 חתיכת שוקולד על כל אחד 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
5
מורחים 3 כפות מסקרפונה על כל אחד. למעלה עם עוד חתיכת שוקולד, מורחים מסקרפונה. למעלה עם שוקולד שלישי. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.) אבק עם אבקת סוכר. כף compote לצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים