שוקולד נפוליאון עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נפוליאון שוקולד עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אבקת סוכר, ברנדי בטעם דובדבן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרפים עם מסקרפונה ושוקולד עם קומפוט דובדבן, קומפוט דובדבן עם מסקרפונה, ו קומפוט דובדבן מיובש עם עוגיות חמאה ומסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון אפייה, בצד התחתון למעלה, על משטח העבודה. מכסים את הצד התחתון בנייר כסף, תוחבים את הקצוות מתחת. סמן 15 x 9 אינץ מלבן על נייר.
מניחים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי (לא מאפשרים תחתית המחבת לגעת במים); מערבבים עד נמס וחלק.
יוצקים על נייר; להפיץ לכסות מלבן. צמרמורת עד רק להגדיר אבל לא קשה, על 8 דקות.
חותכים את מלבן השוקולד לאורכו לשלוש רצועות ברוחב 3 אינץ'.
חותך רצועות לרוחב לשישה 2 1/2-אינץ חתיכות ארוכות. צ ' יל 1 שעה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; לשמור בקירור.)
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
להוסיף 1/2 כוס קרם; לנצח עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 1/2 כוס קרם; לנצח עד עבה ונוקשה. כיסוי; צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מניחים 1 חתיכת שוקולד על כל אחד 6 צלחות.
מורחים 3 כפות מסקרפונה על כל אחד. למעלה עם עוד חתיכת שוקולד, מורחים מסקרפונה. למעלה עם שוקולד שלישי. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.) אבק עם אבקת סוכר. כף compote לצד.