קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד נפוליאון עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט

שוקולד נפוליאון עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נפוליאון שוקולד עם קרם Mascarpone ודובדבן קומפוט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אבקת סוכר, ברנדי בטעם דובדבן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרפים עם מסקרפונה ושוקולד עם קומפוט דובדבן, קומפוט דובדבן עם מסקרפונה, ו קומפוט דובדבן מיובש עם עוגיות חמאה ומסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גיליון אפייה, בצד התחתון למעלה, על משטח העבודה. מכסים את הצד התחתון בנייר כסף, תוחבים את הקצוות מתחת. סמן 15 x 9 אינץ מלבן על נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים שוקולד בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי (לא מאפשרים תחתית המחבת לגעת במים); מערבבים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים על נייר; להפיץ לכסות מלבן. צמרמורת עד רק להגדיר אבל לא קשה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
חותכים את מלבן השוקולד לאורכו לשלוש רצועות ברוחב 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
חותך רצועות לרוחב לשישה 2 1/2-אינץ חתיכות ארוכות. צ ' יל 1 שעה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; לשמור בקירור.)
1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להוסיף 1/2 כוס קרם; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
להוסיף 1/2 כוס קרם; לנצח עד עבה ונוקשה. כיסוי; צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מניחים 1 חתיכת שוקולד על כל אחד 6 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מורחים 3 כפות מסקרפונה על כל אחד. למעלה עם עוד חתיכת שוקולד, מורחים מסקרפונה. למעלה עם שוקולד שלישי. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.) אבק עם אבקת סוכר. כף compote לצד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות