שוקולד סוכר עוגיות מגזרות
שוקולד סוכר עוגיות מגזרות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-36 ומחירו 1 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מושלם עבור חג המולד. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות סוכר לחתוך פסקי, מושלם סוכר עוגיות מגזרות, ו עוגיות סוכר לחתוך פסקי מסורת משפחתית (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, המלח והסודה לשתייה בקערה בינונית ומניחים בצד.
מכניסים את החמאה לקערת מערבל המעמד המצויד בחיבור ההנעה (או קערה גדולה אם משתמשים במיקסר ידני) ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהם בהירים ותפוחים, מגרדים את דפנות הקערה ומשוטים לפי הצורך, כ -4 דקות נוספות.
מוסיפים את הביצה והווניל ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים לתערובת אחידה.
מנמיכים את מהירות המיקסר לבינונית-נמוכה ומוסיפים את תערובת הקמח בשתי קבוצות, מגרדים את דפנות הקערה ומשוטים לפי הצורך.
מחלקים את הבצק לשניים ומעצבים לשני דיסקים שטוחים. לעטוף בניילון נצמד ושומרים במקרר עד משרד לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
מוציאים את הבצק מהמקרר למשך 20 עד 30 דקות לפני הגלגול, לריכוך.
מקם מדפי תנור לשליש העליון והתחתון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות פ.מרפדים שני ניירות אפייה בקלף. עכשיו קלף קמח לגלגול: אבק חתיכת קלף בקמח, הניח עליו דיסק בצק, אבק את הדיסק בקמח, ואז מכסה אותו בחתיכת קלף שנייה.
מרדדים את הבצק בעובי של 1/4 אינץ'.
גזרו צורות עם חותכי עוגיות בגודל 11/2 עד 2 אינץ'. לאסוף את שאריות, מחדש רול לחתוך החוצה. (מצננים את השאריות אם הבצק נעשה רך מדי.)
מגלגלים וחותכים את הדיסק הנותר של הבצק. עובדים בקבוצות, מסדרים את העוגיות במרחק של 1 אינץ ' זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים את העוגיות עד שהצמרות נראות יבשות ולא נותרה כניסה בלחיצה עם האצבע, 10 עד 12 דקות.
תנו לעוגיות להתקרר כמה דקות על ניירות האפייה, ואז השתמשו במרית מתכת כדי להעביר אותן למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
מקשטים בציפוי מלכותי לפי הצורך. יש לאחסן בטמפרטורת החדר בכלי אטום עד 3 ימים.
שלב את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת המרנג ו -3 / 4 כוס מים בקערה של מערבל מעמד המצויד בתוסף המטרפה (או בקערה גדולה אם משתמשים במיקסר ידני).
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד לבן טהור ונוקשה מספיק ליצירת פסגות.
מוסיפים עד 1 כף צבע מאכל אם משתמשים ומערבבים עם מרית גומי עד שהצבע אחיד. חנות בטמפרטורת החדר, מכוסה, עם עטיפת פלסטיק על פני השטח עד 2 ימים. מחדש שוט עד חלק לפני השימוש.