שוקולד-פטל נפוליאון
לך לחנות ותביא פטל, שוקולד חצי מתוק של בייקר, ליקר בטעם פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שוקולד פטל נפוליאון, שוקולד וקרם פטל טרי נפוליאון, ו נפוליאון לימון ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוש גיליון מאפה על משטח מקומח קלות; לחתוך לאורך קווי קפל לתוך 3 מלבנים.
חותכים כל מלבן לרוחב ל 4 מלבנים קטנים יותר; מניחים על תבנית אפייה.
אופים 15 דקות. או עד חום זהוב.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
בינתיים, להמיס 6 עוז. שוקולד לפי הוראות החבילה; להפריש. מקציפים קרם בקערה בינונית עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מקציפים שוקולד נמס, גבינת שמנת, אבקת סוכר וליקר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
פיצול כל מאפה מלבן לשניים.
מורחים כל מחצית תחתונה עם 3 כף. תערובת שוקולד. מכסים עם פטל וחולצות מאפה. ממיסים שוקולד שנותר; רסס על מאפים.