סלט פסטה איטלקי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 24. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך מרינדה מן לבבות ארטישוק, בזיליקום, מלפפון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט פסטה איטלקי, סלט חזיר ופסטה איטלקי, ו סלט פסטה איטלקי.
הוראות
1
בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לנער מרכיבים ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה; לנקז. יש לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד מרכיבים סלט הנותרים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים רוטב מעל; לזרוק בעדינות מעיל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.