שוקולד צ'אנק ועוגיות שקדים
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לכם שקדים, בסיס עוגיות, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות שקדים פצפוצי שוקולד, עוגיות שקדים פצפוצי שוקולד, ו עוגיות שקדים, הל ושוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המתכון בסיס עוגיות, הוספת שוקולד ושקדים. צורה, אופים, מגניב על פי הבסיס recipe.To הפוך עכשיו ו
אופים מאוחר יותר: כאשר אתה מערבב קבוצה של עוגיות, להכפיל את המתכון.
אופים חצי מהבצק על פי המתכון ומחלקים את השאר ל-4 מנות שוות.
רול כל חלק לתוך יומן על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. לעטוף כל יומן בפלסטיק, ולאחר מכן במקום בשקית ניילון resealable. כדי לחסוך זמן וטרחה, לתייג את התיק עם הטעם, טמפרטורת התנור, וזמן האפייה, הוספת 3 עד 6 דקות זמן התנור הרגיל. להקפיא את הבצק עד 3 חודשים. כדי לאפות, לחתוך את הבצק הקפוא לתוך סיבובים על 1/2 אינץ ' עבה, מה שהופך כמה או כמה שאתה רוצה.
אופים על קלף-או נייר מצופה גיליון אפייה.