שוקולד צ'יפס גולאב ג'מון
שוקולד צ'יפס גולאב Jamun יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 711 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, דבש, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Gulab Jamun - איך לעשות Gulab Jamun עם Khoya / Kova-צעד אחר צעד-Diwali ממתקים s, gulab jamun, איך לעשות gulab jamun-קל, ו Gulab Jamun (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב סוכר, מים, דבש, זעפרן, והל.
חום, ערבוב כדי להמיס סוכר, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה. כבה את החימום והתחמם.
בקערה בינונית, לשלב אבקת חלב, קמח, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים בשוקולד, חמאה וחלב עד שהתערובת יוצרת בצק נוקשה בינוני.
רול לתוך כדורי מסטיק גדולים בגודל (אתה צריך לקבל כ 16).
מניחים בשכבה אחת על צלחת ומכסים במגבת לחה עד מוכן לטגן.
בתנור הולנדי גדול או סיר חובה כבד, שמן חום עד 171°. לבדוק כדור אחד על ידי הפלת אותו בשמן. זה צריך להתחיל להפוך זהב ב 20 שניות. בזהירות טיפה את כדורי הבצק בשמן ומטגנים, ערבוב וסיבוב, עד צבע חום עמוק אפילו, 1 עד 2 דקות.
הסר מן השמן ולנקז בקצרה על צלחת מרופדת מגבת נייר.
לטבול את gulab jamun בסירופ ולתת לספוג במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.