שוקולד צ'יפס גולאב Jamun יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 711 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, דבש, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Gulab Jamun - איך לעשות Gulab Jamun עם Khoya / Kova-צעד אחר צעד-Diwali ממתקים s, gulab jamun, איך לעשות gulab jamun-קל, ו Gulab Jamun (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב סוכר, מים, דבש, זעפרן, והל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זעפרן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
חום, ערבוב כדי להמיס סוכר, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה. כבה את החימום והתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
בקערה בינונית, לשלב אבקת חלב, קמח, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים בשוקולד, חמאה וחלב עד שהתערובת יוצרת בצק נוקשה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אבקת חלב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
רול לתוך כדורי מסטיק גדולים בגודל (אתה צריך לקבל כ 16).
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מניחים בשכבה אחת על צלחת ומכסים במגבת לחה עד מוכן לטגן.
6
בתנור הולנדי גדול או סיר חובה כבד, שמן חום עד 171°. לבדוק כדור אחד על ידי הפלת אותו בשמן. זה צריך להתחיל להפוך זהב ב 20 שניות. בזהירות טיפה את כדורי הבצק בשמן ומטגנים, ערבוב וסיבוב, עד צבע חום עמוק אפילו, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
הסר מן השמן ולנקז בקצרה על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
לטבול את gulab jamun בסירופ ולתת לספוג במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.