שוקולד צ'יפס גולאב Jamun יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 711 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. 125 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, דבש, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Gulab Jamun - איך לעשות Gulab Jamun עם Khoya / Kova-צעד אחר צעד-Diwali ממתקים s, gulab jamun, איך לעשות gulab jamun-קל, ו Gulab Jamun (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב סוכר, מים, דבש, זעפרן, והל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זעפרן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
חום, ערבוב כדי להמיס סוכר, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה. כבה את החימום והתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
3
בקערה בינונית, לשלב אבקת חלב, קמח, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים בשוקולד, חמאה וחלב עד שהתערובת יוצרת בצק נוקשה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
אבקת חלב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס בצל קצוץ
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
4
רול לתוך כדורי מסטיק גדולים בגודל (אתה צריך לקבל כ 16).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
5
מניחים בשכבה אחת על צלחת ומכסים במגבת לחה עד מוכן לטגן.
6
בתנור הולנדי גדול או סיר חובה כבד, שמן חום עד 171°. לבדוק כדור אחד על ידי הפלת אותו בשמן. זה צריך להתחיל להפוך זהב ב 20 שניות. בזהירות טיפה את כדורי הבצק בשמן ומטגנים, ערבוב וסיבוב, עד צבע חום עמוק אפילו, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
7
הסר מן השמן ולנקז בקצרה על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
לטבול את gulab jamun בסירופ ולתת לספוג במשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.