שוקולד קון צ'ורוס
שוקולד קון צ'ורוס יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. יש קינוח זה 697 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, מלח כשר, סירופ תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: Churros de Queso (Churros גבינה), צ'ורוס ושוקו חם, ו שוקולד קון צ'ורוס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הבצק: בסיר קטן, לשלב את החלב, חמאה ומלח ולהביא לחום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומקציפים לשלב. לעבור לכפית עץ ולבשל את הבצק עד שהוא מתרחק מן הצדדים של המחבת ויש לו ברק מזיע מעט על זה, 3 עד 4 דקות.
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב ולתת מגניב במשך 2 עד 3 דקות. באמצעות מקצב מיקסר חשמלי בביצים 1 בכל פעם. אל תוסיף את הביצה הבאה עד שהאחרונה משולבת לחלוטין.
מניחים את הבלילה בשקית מאפה לבוש עם קצה כוכב גדול. שמור.
מניחים 1 אינץ ' של מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
בקערת ערבוב חסינת חום, לשלב את השוקולד, שמנת כבדה, חמאה וסירופ תירס.
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד נמס וכל החומרים משולבים היטב.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומסירים את הסיר מהחום. שמור.
עבור סוכר קינמון: בשקית או קערה גדולה ערבוב, לשלב את הסוכר וקינמון
בסיר גדול מחממים את השמן ל-325 מעלות F.
צינור הבצק לתוך השמן החם במקלות או צורות רצויות (אני די אוהב לעשות את שלי קצת מתולתל). זה עלול להיות קצת מסובך בהתחלה, אבל אתה תקבל את העניין. מטגנים את הבצק עד שהוא חום ופריך מכל הצדדים, 60 עד 90 שניות בסך הכל, פונה לעתים קרובות. מטגנים בקבוצות.
הסר את הצ ' ורוס מן השמן, כתם על מגבות נייר לרגע ולאחר מכן לזרוק את הסוכר קינמון. הקפד לעשות זאת בעוד churros הם עדיין חמים.
מגישים מיד, בעוד churros ושוקולד נמס הם חמים.