שוקולד קוקוס קרמל תפוחים
אם יש לך תפוחים, קוקוס, קרמל לא עטוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, תפוחים קרמל עם קוקוס & טפטוף שוקולד, ו תפוחים קרמל שוקולד.
הוראות
לשטוף ויבש 5 תפוחים (אנחנו מעדיפים סבתא סמית 'זנים פוג' י, 6 עד 8 עוז. כל). הכנס מלאכה או מקל ארטיק באמצע הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח. קו גיליון אפייה עם נייר קלף רגיל או נייר שעווה כי כבר מצופה בנדיבות עם חמאה.
בקערה המוגדרת על מחבת של מים רותחים, לשלב 14 אונקיות (כ 50 חתיכות) קרמל רך עטוף (כגון קראפט) ו 2 כפות מים. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מחזיק את המקל, לטבול כל תפוח אחד בכל פעם לתוך הקרמל על שלושה רבעים של הדרך. להסתחרר למעייל באופן שווה.
החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח בחזרה לקערה.
מניחים תפוחים על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד הקרמל הוא מוצק, על 5 דקות.
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מניחים 10 אונקיות semisweet או שוקולד מריר בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
טובלים את החצי התחתון של כל תפוח בשוקולד, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
מניחים 1 כוס ממותק, קוקוס מיובש מגורר על צלחת.
מגלגלים שליש תחתון של כל תפוח בקוקוס למעיל. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-15 דקות.