שוקולד קרמל מוסווה-טורט אגוזי לוז
טורט שוקולד אגוזים מוסווה קרמל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, סוכר, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
מניחים אגוזים בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'. צלוי בתנור רגיל או הסעה 350, מטלטל מחבת מדי פעם, עד לזהב מתחת לקליפות, 10 עד 12 דקות.
יוצקים אגוזים לתוך מגבת ולשפשף כדי להסיר עורות רופפים.
בואו להתקרר לפחות 15 דקות. שים בצד שמונה אגוזים עם עור מלא. לסובב שנותרו אגוזים במעבד מזון עד הקרקע דק.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר, גירוד קערה מדי פעם, עד עבה מאוד בצבע בהיר, על 4 דקות. מערבבים אגוזים, פירורי לחם, וניל.
בקערה גדולה, עם מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד חלבונים ביצה להחזיק פסגות קצרות, ברורים, על 3 דקות בסך הכל.
מוסיפים חצי מהלבנים לתערובת האגוזים ומערבבים היטב. מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו.
מורחים רמת הבלילה במחבת עוגת גבינה 9 אינץ חמאה ו מקורנת עם שפה נשלפת.
אופים בתנור רגיל 350 או תנור הסעה 325 עד שהעוגה היא חום זהוב ומעיינות חזרה למרכז כאשר נלחץ קלות, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, ואז תסיר שפה.
תן לעוגה להתקרר על מתלה כ -45 דקות.
עם סכין ארוכה ומשוננת, עוגת פיצול בחצי אופקית. להחליק בעדינות תבנית אפייה מתחת לשכבה העליונה עוגה ולהרים אותו.
מורחים את שכבת העוגה התחתונה באופן שווה עם גנאש שוקולד. תחליק שכבה עליונה, תחתוך את הצד למטה, תחזור למקום מעל גנאש.
מניחים עוגה על מתלה במחבת 12 על 17 אינץ'.
יוצקים על 1 1/2 כוסות חם (ראה הערות) גלימת קרמל על עוגה-מספיק כדי לצפות אותו-החל במרכז מתפתל לקצוות, לתת קרמל לטפטף למטה הצדדים כדי לכסות לחלוטין. מסדרים אגוזי לוז שמורים באופן שווה סביב קצה העליון של העוגה.
בואו לעמוד עד הקרמל מפסיק לטפטף והוא מוצק מספיק כדי לחתוך, כ -30 דקות.
לגרד טפטוף קרמל מחבת בחזרה לתוך כוס המדידה המכיל גלימת קרמל שנותר. לבשל, חשופה, בתנור מיקרוגל ב 30% כוח, ערבוב מדי פעם, עד חם ונוזל, על 2 דקות.
חתוך לחתיכות עם סכין חדה. מציעים הנותרים קרמל גלימה כפית על חלקים.
שוקולד גנאש: במחבת 2 עד 3 ליטר על אש נמוכה, מערבבים 8 אונקיות שוקולד מריר או חצי שוקולד קצוץ (כ 1/2 כוסות), וקרם הקצפה 1 כוס עד נמס וחלק מעורבב, 8 עד 10 דקות.
בואו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד גנאש כבר לא זורם כאשר פאן מוטה, 2 עד 2 1/2 שעות.
גלימת קרמל: במחבת 3-4 ליטר, לשלב 1 כוס כל סוכר חום ארוז בתקיפות, סירופ תירס קל, וקצפת שמנת; 1/2 כוס (1/4 lb.) חמאה; ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים מדי פעם עד שהתערובת מגיעה ל -240, 12 עד 14 דקות.
יוצקים לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד ומערבבים מדי פעם עד תערובת מתקררת עד 150, על 25 דקות. מערבבים 1 כפית וניל.