קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד קרמל מוסווה-טורט אגוזי לוז

שוקולד קרמל מוסווה-טורט אגוזי לוז
טורט שוקולד אגוזים מוסווה קרמל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, סוכר, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מניחים אגוזים בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'. צלוי בתנור רגיל או הסעה 350, מטלטל מחבת מדי פעם, עד לזהב מתחת לקליפות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
יוצקים אגוזים לתוך מגבת ולשפשף כדי להסיר עורות רופפים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
בואו להתקרר לפחות 15 דקות. שים בצד שמונה אגוזים עם עור מלא. לסובב שנותרו אגוזים במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר, גירוד קערה מדי פעם, עד עבה מאוד בצבע בהיר, על 4 דקות. מערבבים אגוזים, פירורי לחם, וניל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
בקערה גדולה, עם מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להוסיף סוכר 1/4 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד חלבונים ביצה להחזיק פסגות קצרות, ברורים, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים חצי מהלבנים לתערובת האגוזים ומערבבים היטב. מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו.
7
מורחים רמת הבלילה במחבת עוגת גבינה 9 אינץ חמאה ו מקורנת עם שפה נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים בתנור רגיל 350 או תנור הסעה 325 עד שהעוגה היא חום זהוב ומעיינות חזרה למרכז כאשר נלחץ קלות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. תריץ סכין בין העוגה לשפת המחבת, ואז תסיר שפה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
10
תן לעוגה להתקרר על מתלה כ -45 דקות.
11
עם סכין ארוכה ומשוננת, עוגת פיצול בחצי אופקית. להחליק בעדינות תבנית אפייה מתחת לשכבה העליונה עוגה ולהרים אותו.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מורחים את שכבת העוגה התחתונה באופן שווה עם גנאש שוקולד. תחליק שכבה עליונה, תחתוך את הצד למטה, תחזור למקום מעל גנאש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
13
מניחים עוגה על מתלה במחבת 12 על 17 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
יוצקים על 1 1/2 כוסות חם (ראה הערות) גלימת קרמל על עוגה-מספיק כדי לצפות אותו-החל במרכז מתפתל לקצוות, לתת קרמל לטפטף למטה הצדדים כדי לכסות לחלוטין. מסדרים אגוזי לוז שמורים באופן שווה סביב קצה העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
קרמלקרמל
15
בואו לעמוד עד הקרמל מפסיק לטפטף והוא מוצק מספיק כדי לחתוך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
16
לגרד טפטוף קרמל מחבת בחזרה לתוך כוס המדידה המכיל גלימת קרמל שנותר. לבשל, חשופה, בתנור מיקרוגל ב 30% כוח, ערבוב מדי פעם, עד חם ונוזל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
מחבתמחבת
17
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
מניחים עוגה על צלחת.
19
חתוך לחתיכות עם סכין חדה. מציעים הנותרים קרמל גלימה כפית על חלקים.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
20
שוקולד גנאש: במחבת 2 עד 3 ליטר על אש נמוכה, מערבבים 8 אונקיות שוקולד מריר או חצי שוקולד קצוץ (כ 1/2 כוסות), וקרם הקצפה 1 כוס עד נמס וחלק מעורבב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
בואו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד גנאש כבר לא זורם כאשר פאן מוטה, 2 עד 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
22
גלימת קרמל: במחבת 3-4 ליטר, לשלב 1 כוס כל סוכר חום ארוז בתקיפות, סירופ תירס קל, וקצפת שמנת; 1/2 כוס (1/4 lb.) חמאה; ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים מדי פעם עד שהתערובת מגיעה ל -240, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכר חוםסוכר חום
קרמלקרמל
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
23
יוצקים לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד ומערבבים מדי פעם עד תערובת מתקררת עד 150, על 25 דקות. מערבבים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
24
יוצקים את העוגה מיד.