קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות7
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד קרמל מטפטף

שוקולד קרמל מטפטף
טפטוף שוקולד קרמל הוא תוספת המגישה 7. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 378 קלוריות. אם יש לכם חמאה, קרמלים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקולד קרמל-שוקולד מתיז, שוקולד צ'קס עם חטיפי תירס קרמל, ו צ'קס שוקולד ללא גלוטן עם קראנץ' קרמל.

הוראות

1
בקערה גדולה במיקרוגל, מערבבים דגנים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה בינונית במיקרוגל, קרמלים במיקרוגל, חמאה וחלב לא מכוסים על 2 עד 3 דקות גבוהות, תוך ערבוב לאחר כל דקה, עד שהקרמלים נמסים והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים מעל דגנים; מערבבים בעדינות עד לציפוי אחיד.
4
מיקרוגל גבוה 3 עד 4 דקות, תוך ערבוב לאחר כל דקה, עד שרק מתחיל להשחים.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מורחים על נייר שעווה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
בקערה קטנה במיקרוגל, מיקרוגל שוקולד צ ' יפס חשף על גבוהה על 1 דקה או עד שוקולד יכול להיות עורר חלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
טפטוף מעל חטיף. מקררים עד להתייצבות. אחסן בכלי אטום.