שוקולד שיבולת שועל עוגיות דובדבן
והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, מקלות מלאכה, תערובת עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות כמהין שוקולד פופס, עוגיות שוקולד ללא אפיה, אבא., ו פצפוצי עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים עוגיות, חמאה וביצה עד צורות בצק רכות. מערבבים בשקדים ודובדבנים עד מעורבב היטב.
לעצב בצק לכדורים 2 אינץ'. על גיליון עוגיות ungreased, למקם כדורים 2 סנטימטרים זה מזה; לשטח מעט. הכנס מלאכה מקל באמצע הדרך לתוך כל כדור.
אופים 13 עד 14 דקות או עד סט. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי.
בקערה קטנה למיקרוגל, שוקולד מיקרוגל שנחשף על גבוה על 1 דקה או עד מרכך שוקולד ניתן לערבב חלקה. כפית שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה, שקית חותם.
חותכים את הפינה הזעירה של התיק; לסחוט שקית צינור עיצוב זיגזג על עוגיות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "