שורש לירקות חורף
שורש ירקות החורף דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 118 קלוריות. מתכון זה משמש 13. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, רוטבגות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול עבור חורף. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ירקות שורש חורף, תבשיל ירקות שורש לחורף, ו ירקות שורש חורף קלויים.
הוראות
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את נורת השום העליונה.
מברישים עם 1/2 כפית שמן. לעטוף את הנורה בנייר כסף כבד.
מקלפים את הסלק, הפטרניפס, הרוטבגות, הלפת והגזר; חותכים ל -2 אינץ'. חתיכות.
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הבצל, המלח, גרגירי הפלפל, עלי הדפנה והשמן שנותר. לזרוק למעיל.
מעבירים לשלושה משומנים 15 על 10 על 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
מניחים שום על אחת התבניות.
אופים 35 דקות או עד שהשום מתרכך, תוך ערבוב פעם אחת.
הסר שום; מניחים בצד להתקרר.
מזלפים יין ומרק על ירקות.
אופים 20-30 דקות או עד שהירקות רכים. סוחטים שום מרוכך על ירקות; נקודה עם חמאה.