שורש סלרי ותפוחי אדמה
שורש סלרי ותפוחי אדמה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, טימין, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מחית תפוחי אדמה ושורש סלרי, שורש סלרי ותפוחי אדמה פורצ'ה, ו שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 9 מרכיבים ראשונים בקערה גדולה; לזרוק היטב. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה למנות 8 (1/2 כוס), ומעצבים כל אחת לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
ממיסים 4 כפיות חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 4 קציצות למחבת; מבשלים 5 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה. חזור על התהליך עם הנותרים 3 1/2 כפיות חמאה הנותרים 4 קציצות.
אופים קציצות ב 425 במשך 8 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים עם שמנת חמוצה ללא שומן, אם רוצים.