שורש סלרי קלוי בסיר עם זיתים וחמאה
שורש סלרי קלוי בסיר עם זיתים וחמאה עשוי להיות רק המנה בצד שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, רוזמרין, לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שורש סלרי קלוי וצנוניות, שורש סלרי קלוי וגזר, ו שורש סלרי קלוי עם כמון ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כפות שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
הוסף שורשי סלרי ומבשל, פונה לעתים קרובות, עד הזהב, 8-10minutes.
מוסיפים חמאה וקורט גדול שלזלת. כאשר חמאה מתחילה קצף, reducheat בינוני-נמוך.
הוסף ענפי עשב, פולי קפה, אם שימוש, ו 1 1/2 כוסות מים.מכסים ומבשלים בעדינות, מוסיפים מי מורעל על ידי כף אם מחבת יבש, שורשי untilery הם מאוד רך, על 1 שעה.
הסר עשבי תיבול ופולי קפה (ifusing) מן הסיר להשליך. Baste celeryroots עם מיצי חמאה בסיר.
העברת שורשי סלרי לחתוךלוח, לחתוך במחצית דרך גבעולים, ולמקם 2 חצאים על כל צלחת.
בינתיים, חם מאוד בעדינות חמאה סיר קטן על אש נמוכה (זה יהיה לשבור אם התחמם יותר מדי). לסחוט כמה טיפות של מיץ לימון ולהוסיף שיירה2 כפיות שמן וקורט של מלח כדי להפוך רסק. רוטב כפית סביב סלרי rootson צלחות.
מקשטים עם זיתים, טפטוף עםרעל, וסוחטים עוד כמה טיפות של מיץ לימון על כל אחד.