שוש מלוח
שוש מלוח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1379 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרמל שוש שחור מלוח, פודינג שוש, ו קרמל ליקוריץ.
הוראות
ממלאים קערה גדולה או מחבת עם קרח ומים.
מניחים קערה גדולה ונקייה באמבט הקרח ומתאימים את הקערה במסננת משובחת.
בסיר גדול, בעל תחתית כבדה, שאינו מגיב על אש בינונית, מערבבים את השמנת, החלב, הליקריץ והמלח ומבשלים, שוטפים מדי פעם, עד שרוב הליקריץ נמס והתערובת חמה אך לא רותחים, כ-20 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד מעורבב היטב.
הסר את תערובת הקרם מהחום. לאט לאט לשפוך כמחצית תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מעבירים את תערובת החלמון בחזרה לסיר עם תערובת הקרם הנותרת ולהחזיר אותו לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולהיות בטוח כדי לגרד את החלק התחתון של הסיר אז זה לא צורב, עד הנוזל מתחיל קיטור ואתה יכול להרגיש את המרית לגרד את החלק התחתון של המחבת, 2 עד 3 דקות.
הסר את הפודינג מהחום ומיד לשפוך אותו דרך המסננת לתוך הקערה הנקייה שהגדרת באמבט הקרח.
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
כאשר פודינג יש מקורר לחלוטין, לכסות את הקערה וצינה במקרר לפחות 1 שעה או רצוי לילה. כאשר אתה מוכן להקפיא את פודינג, להעביר אותו יצרנית גלידה וספין על פי הוראות היצרן. לאכול מיד, או להעביר מיכל אטום, לכסות, להקפיא עד 1 שבוע.
From Humphry Slocombe Ice Cream Book by Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. טקסט זכויות יוצרים © 2012 by Jake Godby And Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Franky Frankeny. Published by Chronicle Books, LLC.