קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוש מלוח

שוש מלוח
שוש מלוח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1379 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 99 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרמל שוש שחור מלוח, פודינג שוש, ו קרמל ליקוריץ.

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה או מחבת עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מניחים קערה גדולה ונקייה באמבט הקרח ומתאימים את הקערה במסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
בסיר גדול, בעל תחתית כבדה, שאינו מגיב על אש בינונית, מערבבים את השמנת, החלב, הליקריץ והמלח ומבשלים, שוטפים מדי פעם, עד שרוב הליקריץ נמס והתערובת חמה אך לא רותחים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוששוש
קרםקרם
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
הסר את תערובת הקרם מהחום. לאט לאט לשפוך כמחצית תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מעבירים את תערובת החלמון בחזרה לסיר עם תערובת הקרם הנותרת ולהחזיר אותו לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולהיות בטוח כדי לגרד את החלק התחתון של הסיר אז זה לא צורב, עד הנוזל מתחיל קיטור ואתה יכול להרגיש את המרית לגרד את החלק התחתון של המחבת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
מחבתמחבת
7
הסר את הפודינג מהחום ומיד לשפוך אותו דרך המסננת לתוך הקערה הנקייה שהגדרת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
8
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
9
כאשר פודינג יש מקורר לחלוטין, לכסות את הקערה וצינה במקרר לפחות 1 שעה או רצוי לילה. כאשר אתה מוכן להקפיא את פודינג, להעביר אותו יצרנית גלידה וספין על פי הוראות היצרן. לאכול מיד, או להעביר מיכל אטום, לכסות, להקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
קערהקערה
10
From Humphry Slocombe Ice Cream Book by Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. טקסט זכויות יוצרים © 2012 by Jake Godby And Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Franky Frankeny. Published by Chronicle Books, LLC.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה