שושנות
רוזטות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לך שבבי שוקולד חצי -weet, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שושנות, שושנות תפוחי אדמה, ו רוזטות צ'ואי מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית עמוקה, לנצח סוכר מגורען, מלח וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. היכו ב 2 כפות שמן, מים וקמח עד חלקה. בסיר 3 ליטר, שמן חום (2 עד 3 אינץ') כדי 204°.
מחממים ברזל רוזט על ידי הצבת שמן חם 1 דקה. ברז עודף שמן מברזל על מגבות נייר. לטבול ברזל חם לתוך הבלילה רק לקצה העליון (לא ללכת מעל). מטגנים כ -30 שניות או עד חום זהוב. מיד להסיר רוזט; הפוך על מגבות נייר כדי מגניב. (אם רוזט לא פריך, הבלילה עבה מדי; מערבבים כמות קטנה של מים או חלב.)
מחממים ברזל בשמן חם ברז על מגבות נייר לפני ביצוע כל רוזט. (אם הברזל לא חם מספיק, הבלילה לא מקל.)
מפזרים אבקת סוכר רק לפני ההגשה או טפטוף עם זיגוג שוקולד.
כדי להפוך את זיגוג שוקולד, בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, מקום שוקולד צ ' יפס, חמאה וסירופ תירס. מיקרוגל נחשף על בינוני 1 עד 2 דקות או עד שוקולד ניתן לערבב חלק.