קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שושנות II

שושנות II
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: שושנות, שושנות, ו שושנות תפוחי אדמה.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח, כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
מוסיף את הקמח קצת בכל פעם, והכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מטגנים בשמן חם, על 375 מעלות F (190 מעלות C). (פריי-אבא עובד טוב).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מחממים את הברזל במשך כ -10 שניות בשמן, ואז לטבול בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
5
מניחים את הברזל בשמן אז זה פשוט ברמה עם החלק העליון של הבלילה (אם אתה שם את זה עמוק יותר, הבלילה לא תרד הברזל).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
הסר שושנה משמן כאשר משחימים קלות (זה לוקח רק שניות).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
7
ניקוז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מפזרים סוכר של קונדיטור. הערה: אם אתה מקפיא את הבלילה במשך זמן מה, רוזטות לצאת רזה יותר crispier, אבל זה לא נדרש.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר