שושנות II
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 15%. מתכונים דומים: שושנות, שושנות, ו שושנות תפוחי אדמה.
הוראות
מערבבים את כל החומרים, למעט הקמח, כדי להתמזג.
מוסיף את הקמח קצת בכל פעם, והכה עד חלקה.
מטגנים בשמן חם, על 375 מעלות F (190 מעלות C). (פריי-אבא עובד טוב).
מחממים את הברזל במשך כ -10 שניות בשמן, ואז לטבול בבלילה.
מניחים את הברזל בשמן אז זה פשוט ברמה עם החלק העליון של הבלילה (אם אתה שם את זה עמוק יותר, הבלילה לא תרד הברזל).
הסר שושנה משמן כאשר משחימים קלות (זה לוקח רק שניות).
מפזרים סוכר של קונדיטור. הערה: אם אתה מקפיא את הבלילה במשך זמן מה, רוזטות לצאת רזה יותר crispier, אבל זה לא נדרש.