שזיף מיובש ומילוי תפוחים עם נקניק עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 275 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נקניק, מרווה טחון, שזיפים מיובשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, מילוי תפוחים ונקניקיות, ו מילוי תפוחים נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הסר את הקרום מהלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
3
חותכים את הלחם לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, תוך ערבוב באמצע, על 10 דקות בסך הכל. להפריש להתקרר.בינתיים, לחמם את ורמוט בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיף את השזיפים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ורמוט כבר נספג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
שזיפים מיובשים
6
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות קטנות מאוד, התאמת החום אם הנקניק הוא השחמה מהר מדי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה עם שזיפים מיובשים.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר קצף החמאה, מוסיפים את הבצל, מרווה, מלח ופלפל ומבשלים עד הבצל מתרככים, ערבוב מדי פעם וגירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, על 6 דקות (להתאים את החום אם הבצל הם השחמה מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
שזיפים מיובשים
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הסלרי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
10
מוסיפים את התפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
11
להעביר את התערובת לקערה עם שזיפים ונקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים את קוביות הלחם הקלויות ואת הביצים ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח נוסף, פלפל, ומרווה לפי הצורך.אם משתמשים כדי למלא תרנגול הודו או אווז, לא אופים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני מילוי הציפור. אם אפייה בנפרד, להעביר לתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ואופים חשופים עד חום זהוב על גבי, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אווז שלם
(קיבלר)
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'