שזיף-צלעות חזיר טובות
שזיף-צלעות חזיר טוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 483 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך תערובת כרוב ברוקולי, רוטב סויה, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר פטל-שזיף, צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיפים, ו צלעות חזיר עם רוטב שזיפים חם.
הוראות
במחבת גדולה, צלעות חומות בשמן.
מערבבים את רוטב השזיף, מיץ תפוזים, רוטב סויה, שום, חרדל, ג ' ינג ' ר ופלפל; לשפוך על צלעות. מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד מכרז.
הסר צלעות חזיר ולשמור חם. מניחים בצד תערובת רוטב 1/2 כוס.
באותו מחבת, לבשל את תערובת סלט כרוב, גזר ובצל על חום בינוני עד פריך במכרז.
מגישים עם צלעות חזיר; טפטוף עם רוטב שמורות ומפזרים זרעי שומשום.