שטרודל דובדבן חמוץ
אם יש לכם פילו, קורנפלור, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שטרודל דובדבן חמוץ, שטרודל דובדבן קל, ו שמנת חמוצה עוגת קפה דובדבן - אתה יכול לעשות את זה coffeecake דובדבן במטבח שלך, והכי טוב מכל זה קל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא דובדבנים( עם כל מיצים), 3/4 כוס סוכר, ו קורנפלור לרתיחה 2 1/2 - ל 3 ליטר סיר כבד, ערבוב מדי פעם, ואז להתבשל 2 דקות.
להעביר מילוי לקערה להתקרר לחלוטין.
בעוד מילוי דובדבן מתקרר, לארגן 3 פילו גיליונות בשכבה 1 על משטח עבודה ולתת יבש 15 דקות. שמירה על 12 גיליונות הנותרים מוערמים, חצייה חצויה, ואז מחסנית חצאים. מחסנית כיסוי עם חתיכת פלסטיק לעטוף ומגבת מטבח dampened. דק להתפורר 3 סדינים פילו יבשים לקערה.
סדר 1 חתיכת פילו על משטח עבודה עם צד קצר קרוב אליך (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסה) ומברשת עם קצת חמאה. למעלה עם 3 חתיכות פילו יותר, צחצוח כל עם חמאה.
מפזרים 2 כפות פילו מתפורר מעל שליש התחתון של פילו חמאה, משאיר גבול 2 אינץ ' לאורך החלק התחתון וצדדים, ולאחר מכן העליון עם מילוי 1/3 כוס מעוגל. מקפלים קצה התחתון של פילו מעל מילוי לקפל בצדדים כדי לצרף מילוי לחלוטין, ואז לגלגל פילו כדי ליצור שטרודל, על 4 1/2 על ידי 2 1/2 אינץ'.
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה.
מברשת העליון עם קצת חמאה, ואז מפזרים קלות עם 1/4 כפית סוכר.
חותכים 2 (1 אינץ') פתחי אוורור באלכסון על פני החלק העליון של שטרודל, על 1 1 1/2 אינץ ' זה מזה, עם סכין קיצוץ. הפוך 5 שטרודל יותר באותו אופן.
אופים שטרודל באמצע התנור עד חום זהוב פריך, 20 עד 25 דקות.
העברה למתלה וקריר 30 דקות.
* השתמשנו דובדבנים Ifq (בנפרד קפוא מהיר) מ פרדסים פריסקה (231-599-2604), ב Charlevoix, מישיגן.
* שטרודל יכול להיות אפוי 2 שעות קדימה ונשמר על המדף בטמפרטורת החדר.* מילוי דובדבנים יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.