אם יש לכם חלמונים ביצה, מלח, שומן חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל חם, ו שטרודל של אלסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל עם תחתית כבדה, מחממים את השומן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
2
מוסיפים את חתיכות העגל, 5 או 6 בכל פעם, ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר ולהוסיף את הגזר, בצל, פלפלים, פפריקה, גרגר, ציפורן, קינמון, ומבשלים עד מתרכך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
ספק
4
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הבשר וחוזרים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד. מתבלים במלח ופלפל ומאפשרים לצנן 4 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מרדדים את בצק שטרודל לתוך מלבן 10 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק שטרודל
דראגי פנינה לבנות
8
מניחים את צלי העגל הקר במרכז ומתגלגלים כמו שטרודל. שמור לחתוך חתיכות של בצק לקשט את שטרודל עם עיצוב או שם של אדם אהוב (?בילי בוב? לדוגמה).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
תבשיל
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
9
מברשת עם חלמונים מוכים ביצה, מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך 50 עד 60 דקות, עד חום זהוב חם צנרת בפנים. אפשר לנוח 10 דקות ומגישים עם רסק תפוחים ירוק.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
זנים של פטריות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
במעבד מזון, מניחים 4 אונקיות חמאה, 1 כפית מלח, ו 2 1/2 כוסות קמח תערובת עד מרקם של פירורי לחם. מוסיפים לאט מי קרח עד שהבצק מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
11
הסר וצור לתוך כדור, ולאחר מכן לשטח אותו למלבן 8 על ידי 10 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
במעבד מזון, מניחים את החמאה הנותרים וקמח כוס 1, ומערבבים עד מעורבב לגרד החוצה על לוח. עבודה במהירות, ליצור תערובת זו בכיכר 4 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת החמור.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
13
לאחר 1/2 שעה, כאשר תערובות 2 דומים במרקם, מניחים תערובת פסטה על משטח שיש נקי משוריין היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
מניחים תערובת חמור במרכז ומקפלים את תערובת הפסטה על זה, כמו גלישת מתנה. שטוח עם מערוך ומתגלגל החוצה למלבן 8 על 16 אינץ', מתעופף באופן קבוע. אם חמאה עולה על פני השטח, קמח את המקום בכבדות ולהמשיך לעבוד. מקפלים למטה השלישי למעלה והשלישי העליון למטה כדי ליצור חבילה קטנה ולהפוך 90 מעלות בכיוון השעון. בצק Pat עם סיכה מתגלגל לדבוק ולהתגלגל החוצה גדול 8 על ידי 16 אינץ ' מלבן שוב. חזור על תהליך קיפול להכניס למקרר 30 דקות, מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)