קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוח ופקאן

שטרודל תפוח ופקאן
תפוחים ושטרודל פקאן דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פקאנים, חמאה, סדינים בצורת בצק פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שטרודל מיני תפוחים, שטרודל תפוחים בודדים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה מעל חום בינוני, טוסט פקאן עד הזהב בצבע, על 3 עד 4 דקות. כבה את החום ומערבבים את הצימוקים ואת מילוי התפוח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לשימור,לשימור,
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת המרווה. כאשר החמאה נמסה, להסיר את המרווה. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר את סדינים פילו ולכסות עם מגבת לחה. שים גיליון 1 על קרש חיתוך ומברשת עם חמאה מומסת, לשים גיליון אחר על גבי מברשת עם חמאה, ואז לשים גיליון שלישי על גבי מברשת עם חמאה. * הערה של קוק: הגדר את פילו בצד, מכוסה במגבת לחה עד מוכן לשימוש שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את ערימות פילו לשלישים. שים כ 1 עד 2 כפות של מילוי תפוח בקצה הרצועה הקרובה ביותר אליך. מקפלים את פילו למשולשים על ידי קיפול שוב ושוב ימינה, ואז שמאלה, וחזור עד שתגיע לסוף הרצועה, מוודא לשמור על הצורה של משולש. חזור עם שאריות 2 רצועות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
5
מברישים את הקפל המשולש האחרון עם חמאה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מברשת את צמרות המשולשים עם חמאה ומפזרים סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חזור על התהליך עד שכל המילוי כבר בשימוש. סדר את משולשי פילו על מחבת גיליון כי כבר מרופד בנייר קלף, ואופים עד משחימים היטב, על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תעביר את השטרודל למגש הגשה ותגיש.