שטרודל תפוח ופקאן
תפוחים ושטרודל פקאן דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פקאנים, חמאה, סדינים בצורת בצק פילו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שטרודל מיני תפוחים, שטרודל תפוחים בודדים, ו שטרודל מיני תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מעל חום בינוני, טוסט פקאן עד הזהב בצבע, על 3 עד 4 דקות. כבה את החום ומערבבים את הצימוקים ואת מילוי התפוח. שמור.
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה ואת המרווה. כאשר החמאה נמסה, להסיר את המרווה. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון ולהניח בצד.
הסר את סדינים פילו ולכסות עם מגבת לחה. שים גיליון 1 על קרש חיתוך ומברשת עם חמאה מומסת, לשים גיליון אחר על גבי מברשת עם חמאה, ואז לשים גיליון שלישי על גבי מברשת עם חמאה. * הערה של קוק: הגדר את פילו בצד, מכוסה במגבת לחה עד מוכן לשימוש שוב.
חותכים את ערימות פילו לשלישים. שים כ 1 עד 2 כפות של מילוי תפוח בקצה הרצועה הקרובה ביותר אליך. מקפלים את פילו למשולשים על ידי קיפול שוב ושוב ימינה, ואז שמאלה, וחזור עד שתגיע לסוף הרצועה, מוודא לשמור על הצורה של משולש. חזור עם שאריות 2 רצועות של פילו.
מברישים את הקפל המשולש האחרון עם חמאה לאטום.
מברשת את צמרות המשולשים עם חמאה ומפזרים סוכר קינמון.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
חזור על התהליך עד שכל המילוי כבר בשימוש. סדר את משולשי פילו על מחבת גיליון כי כבר מרופד בנייר קלף, ואופים עד משחימים היטב, על 6 עד 8 דקות.
תעביר את השטרודל למגש הגשה ותגיש.