שטרודל תפוח קל
גשו לסופר וקנו חמאה, דומדמניות, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שטרודל תפוח קל, שטרודל תפוח קל, ו שטרודל תפוח קל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פירורי הלחם המתוקים: בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהם מצופים יפה ואין גושים, 2 עד 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומפרש את הפירורים בשכבה דקה על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מחממים את התנור ל 450 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, באמצעות מרית גומי, מערבבים את השמנת החמוצה עם הרום. מקפלים בתפוחים. מקפלים את הסוכר מגורען, פירורי לחם מתוקים, פירורי לחם יבשים, צימוקים, דומדמניות, ואגוזי מלך.
מורחים 1 פילו גיליון על משטח עבודה עם צד ארוך מולך.
מברשת אותו בקלילות עם חמאה מאובקת ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם 4 הסדינים הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה לאבק עם סוכר של ממתקים.
תלולית מילוי התפוח על פני השליש התחתון של מחסנית פילו, משאיר כ -3 סנטימטרים של מקום בתחתית.
מרדדים את שטרודל בחוזקה, תוחב בקצוות.
מברשת עם חמאה מבהירה ולהעביר את תבנית אפייה מוכן, בצד התפר למטה. אבק עם סוכר של ממתקים.
אופים את שטרודל במרכז התנור עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ותן לשטרודל להתקרר במשך 5 עד 7 דקות.
אבק שטרודל עם סוכר ממתקים, פרוסה, ומגישים חמים.