קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוח קל

שטרודל תפוח קל
גשו לסופר וקנו חמאה, דומדמניות, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שטרודל תפוח קל, שטרודל תפוח קל, ו שטרודל תפוח קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פירורי הלחם המתוקים: בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהם מצופים יפה ואין גושים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר את המחבת מהחום ומפרש את הפירורים בשכבה דקה על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את התנור ל 450 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערה גדולה, באמצעות מרית גומי, מערבבים את השמנת החמוצה עם הרום. מקפלים בתפוחים. מקפלים את הסוכר מגורען, פירורי לחם מתוקים, פירורי לחם יבשים, צימוקים, דומדמניות, ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים 1 פילו גיליון על משטח עבודה עם צד ארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מברשת אותו בקלילות עם חמאה מאובקת ואבק עם סוכר ממתקים. למעלה עם 4 הסדינים הנותרים, צחצוח כל אחד עם חמאה לאבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
תלולית מילוי התפוח על פני השליש התחתון של מחסנית פילו, משאיר כ -3 סנטימטרים של מקום בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10
מרדדים את שטרודל בחוזקה, תוחב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברשת עם חמאה מבהירה ולהעביר את תבנית אפייה מוכן, בצד התפר למטה. אבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים את שטרודל במרכז התנור עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את תבנית האפייה מהתנור ותן לשטרודל להתקרר במשך 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אבק שטרודל עם סוכר ממתקים, פרוסה, ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי