גשו לסופר וקנו חמאה, דומדמניות, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שטרודל תפוח קל, שטרודל תפוח קל, ו שטרודל תפוח קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את פירורי הלחם המתוקים: בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהם מצופים יפה ואין גושים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר את המחבת מהחום ומפרש את הפירורים בשכבה דקה על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים את התנור ל 450 ° F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערה גדולה, באמצעות מרית גומי, מערבבים את השמנת החמוצה עם הרום. מקפלים בתפוחים. מקפלים את הסוכר מגורען, פירורי לחם מתוקים, פירורי לחם יבשים, צימוקים, דומדמניות, ואגוזי מלך.