מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום
מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם 80 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מוצרלה, פטל, פאניני סוכר חום יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו לחם, סוכר חום, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חום פטל ריבה קראמבל ברים, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו סוכר חום קילו עוגות עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום.
הוראות
מחממים מחבת פניני או מחבת גריל.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת שמן משני צדי הלחם.
מורחים ריבה באופן שווה על צד 1 של כל פרוסת לחם; מפזרים רוזמרין.
חותכים מוצרלה לתוך 8 פרוסות; מניחים 2 פרוסות גבינה על כל אחד מ 4 פרוסות לחם.
מפזרים קמצוץ של מלח על גבינה, אם תרצה; העליון עם הנותרים 4 פרוסות לחם, ריבה בצד למטה.
מפזרים צמרות עם סוכר חום.
גריל פניני במכבש פניני עד שהגבינה נמסה והלחם זהוב ופריך (כ -3 דקות). אם אין לך מכבש פניני או גריל מקורה, להשתמש במחבת גריל מקוצר: לשים כריכים במחבת (בקבוצות, במידת הצורך); מניחים משקל, כגון לבנה עטופה בנייר אלומיניום או מחבת ברזל יצוק כבד, על גבי ללחוץ אותם. בראון את הצד הראשון (כ 2-3 דקות), להפוך את הכריך, להחליף את המשקל, ולשחום את הצד השני (כ 2-3 דקות) כדי לסיים את המסת הגבינה.
חותכים פניני לשניים; לשרת.