קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים
שטרודל תפוחים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ביצה, 3-אונקיה חבילת בצק עלים סדינים, סבתא סמית תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ° F. מכים את הביצה והמים בקערה קטנה במזלג. מערבבים את הסוכר מגורען, קמח וקינמון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את התפוחים והצימוקים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מפזרים קמח נוסף על משטח העבודה. לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מגלגלים את גיליון המאפה לתוך מלבן 16 x 12 אינץ'. עם הצד הקצר פונה אליך, כפית את תערובת התפוח על החלק התחתון של גיליון מאפה עד בתוך 1 אינץ ' של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
להפשיל כמו גליל ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה. טאק הקצוות תחת לאטום.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מברישים את המאפה בתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של המאפה.
9
אופים במשך 35 דקות או עד המאפה הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
תן למאפה להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מפזרים עם הסוכר ' ממתקים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
12
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הקפד לזרוק את התפוחים והצימוקים עד שהם מצופים באופן שווה עם תערובת הקמח. הקמח מסייע לעבות את המיצים שפורסמו על ידי התפוחים כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
13
עבור כמה קראנץ ' אגוזים, 1/4 כוס שקדים פרוסים ניתן להוסיף עם תפוחים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
14
עבור רוטב וניל לשרת עם שטרודל, מערבבים 3/4 כוס חלב, 1/2 כוס שמנת קלה, 1/3 כוס סוכר, 4 חלמונים ביצה, מכות 1/2 שעועית וניל בסיר 2 ליטר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד התערובת רותחים ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קרם בהירקרם בהיר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
15
הסר את הסיר מהחום. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
16
הסר את שעועית וניל. כל רוטב שאריות טעים על פירות יער טריים או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
עבור שטרודל אגס חמוציות, אתה יכול להחליף אגסים Bosc וחמוציות מיובשות עבור תפוחים וצימוקים במתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות