קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל

שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל
שיאצ'יאטה עם בצל מקורמל עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 268 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצק פיצה, מים, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בצל מקורמל, בצל מקורמל, ו בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהיא חמה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח כך שהבצל ישחרר את הנוזל שלהם, ומנמיך את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים עד שהבצל מפסיק לשחרר מים והמחבת כמעט יבשה שוב, כ -4 דקות. אל תתנו לבצל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את המים, מערבבים, מכסים ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות. חושפים, מערבבים פנימה את הטימין ומבשלים על אש בינונית עד שהבצל חום בהיר, כ -10 דקות יותר. מתבלים קלות בפלפל. אל תבשל את הבצלים יותר מדי זמן מכיוון שהם ישחימו עוד יותר בתנור.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו להתקרר מספר דקות.
5
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.אבק 2 ניירות אפייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עובדים על משטח מקומח, מעצבים כל חתיכת בצק ביד או בעזרת מערוך לסיבוב בגודל 8 אינץ', ושומרים על הקצוות מעט עבים יותר מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
מעבירים את הסיבובים לסדיני האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מברישים כל סיבוב בכפית 1 משמן הזית ומחלקים את הבצל באופן שווה ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מניחים לתפוח כ -20 דקות.
10
לדחוף את הבצק עם האצבעות. מעל כל סיבוב עם הבצל המקורמל ואז מפזרים זיתים מעל. נקודה סיבובים באופן שווה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
אופים עד שחום בהיר מסביב לקצוות ובתחתית, בערך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בואו להתקרר לרגע, ואז, אם תרצה, ערימת קומץ עלי פארלי על גבי כל אחד. אם משתמשים, הכניסו את החומץ לבקבוק ריסוס וערפלו את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
13
הערת השף: תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות הם גם תוספת טובה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות