קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון

שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון
המתכון שיבולת שועל-ביסקוויטים קינמון מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך כל המטרה קמח, סוכר קינמון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגיות קינמון שיבולת שועל, עוגיות מייפל-שיבולת שועל, ו עוגיות מייפל-שיבולת שועל.

הוראות

1
מערבבים את הקמחים, שיבולת שועל, מלח, אבקת אפייה וקינמון יחד ביסודיות. מערבבים את הסוכר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
חותכים את החמאה עם חותך מאפה או האצבעות שלך (מעבד מזון יהיה בסדר מדי) עד התערובת דומה פירורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
הוסף את חצי & חצי ומערבבים היטב. השתמשתי בכל הסכום, אבל אולי כדאי לך להתחיל עם רק 3/4 כוס כדי לוודא הבצק הוא עדיין מוצק מספיק כדי להתמודד. הבצק צריך להיות רך, אבל לא כל כך רך, כי אתה לא יכול לעצב אותו לתוך מעגל.לזרוק את הבצק החוצה על פיסת נייר קלף ולעצב אותו למעגל 8 אינץ 'קצת פחות מ אינץ' עבה. הרטבת הידיים שלך בקלילות מאוד יעזור עם החלק הזה. להבקיע את הבצק ל 6 משולשים אבל לא להפריד אותם עדיין.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
שים את מעגל המשולשים על צלחת להקפיא במשך כמה שעות או עד נוקשה. כאשר נוקשה, להפריד את המשולשים ולשים בשקית במקפיא.כאשר אתה מוכן לאפות את הלחמניות, להסיר מן התיק ולהגדיר על תבנית אפייה. מחממים תנור ל 375 מעלות F. לשפשף לחמניות עם תערובת של ביצה וחלב אם תרצה או רק מברשת עם קצת חצי. אתה יכול גם לפזר את צמרות עם סוכר קינמון אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman