קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

שיבולת שועל-עוגיות צימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן)

שיבולת שועל-עוגיות צימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן)
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (קמח מחיטה מלאה לבן) עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 130 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, קמח, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה, עוגיות מקדמיה שוקולד לבן שערורייתיות (קמח מחיטה מלאה לבן), ו עוגיות רום עם צימוקים ושיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף ריינולדס; להפריש. בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים למעט שיבולת שועל, קמח וצימוקים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב, או לערבב עם כף. מערבבים שיבולת שועל, קמח וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גליל פירותגליל פירות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על גיליון עוגיות מרופדת, טיפה בצק על ידי כף מעוגלתעל 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות. מגניב לחלוטין; לאחסן בחוזקה מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®