שיבולת שועל קינמון תפוח קל
שיבולת שועל קינמון תפוח קל נטול גלוטן, וטבעוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, מים, שיבולת שועל לבישול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. נסו שיבולת שועל קינמון ובישול אורז קל, שיבולת שועל לחיתוך קינמון עשוי עץ קל מראש, ו תפוח-תערובת שיבולת שועל קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את סיידר תפוחים, מים, מיץ לימון ותפוח ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שיבולת שועל, קינמון ומלח ומערבבים יחד. להפחית את החום בינוני לבשל במשך כ 2 דקות, עד מעובה.
הסר מהחום ולתת לשבת במשך 3-5 דקות לפני ההגשה.תן לו מבחן טעם, ואם תרצה, מערבבים את הממתיק האהוב עליך לפי הטעם.