שיפוד שרימפס רוזמרין עם פסטו מנטה
שיפוד שרימפס רוזמרין עם מנטה פסטו נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, צנוברים, גבעולי רוזמרין ארוכים וודי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס רוזמרין עם פסטו מנטה, כבש משופד עם פסטו נענע שקדים, ו שרימפס עם שיפודי רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 7 מרכיבים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד התערובת חלקה.
מוסיפים עלי נענע ומיץ לימון; תהליך עד חלקה, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של קערה. בהדרגה להוסיף שמן תהליך עד מנטה פסטו הוא חלק וקרם. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לכסות ולקרר.)
מפזרים שרימפס עם מלח ופלפל.
לטאטא שמן, שום, פטרוזיליה בקערה בינונית כדי להתמזג.
להוסיף שרימפס; לזרוק מעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. סדר שרימפס בשכבה אחת על מחבת ברוילר. מטגן עד אטום במרכז, כ 2 דקות לכל צד.
העברה לקערה גדולה; מפזרים מיץ לימון לזרוק עם 1/2 כוס פסטו מנטה. החל בקצה הבסיס של רוזמרין, שיפוד 1 שרימפס על כל ענף. לארגן על מגש ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.