שיפודי בקר טריאקי
שיפודי בשר בקר טריאקי מתכון יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 23 דקות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 163 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר sirloin, שומשום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שיפודי בשר טריאקי בגריל, שיפודי בקר בסגנון טיקי טריאקי, ו שיפודי טונה טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
משרים 24 שיפודים קטנים במים במשך 30 דקות. מבער Preheat גבוה; קו מחבת סמיך עם נייר כסף.
מניחים בשר בקר, פטריות ועגבניות בקערה גדולה.
מוסיפים שמן קנולה, מלח ופלפל וזורקים למעיל.
חוט בשר וירקות על שיפודים, לסירוגין.
שיפודים שכב על מחבת עם קצה הידית פונה החוצה. כיסוי ידית סוף עם נייר כדי למנוע שריפה.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר, רוטב סויה ושמן שומשום, מערבבים עד שהסוכר נמס. שיפודי צלייה, פונה כמה פעמים, עד הבשר מתחיל חום, על 3 דקות.
מברשת בנדיבות עם זיגוג ולהמשיך לצלות עד בשר חרוך קלות, 2 עד 3 דקות יותר.
מעבירים למגש ומפזרים זרעי שומשום.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.